Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Olemme erittäin iloisia, että virka kiinnosti laajaa ja henkilöstöjohtamisen tehtävissä ansioitunutta hakijajoukkoa.  Koko Soiten väki odottaa tämän keskeisen viranhaltijan työn aloitusta. Yhdessä lähdemme tekemään Soitesta entistäkin parempaa työpaikkaa.

Haastatteluihin kutsuttiin hakemusasiakirjojen perusteella kymmenen hakijaa. Viran täytön valmisteluun asetettu valmisteluryhmä kokoontui 1.9.2023 ja laati aluehallitukselle esityksen henkilöstöjohtajan virkaan valittavasta henkilöstä. Aluehallitus hyväksyi valmisteluryhmän esityksen ja virkaan valittiin hallintotieteiden maisteri (sosiaali- ja terveyshallintotiede) ja terveydenhoitaja Jaana Sandström. Hän tuntee sosiaali- ja terveydenhuollon toimikentän työskenneltyään niin yksityisen kuin julkisen sektorin sote-tehtävissä mm. työterveyshoitajana sekä alan esimies- ja johtotehtävissä. Vuodesta 2018 lähtien Sandström on työskennellyt Verohallinnossa henkilöstöpäällikkönä ja työkykyjohtamisen asiantuntijana asemapaikkanaan Vaasa.

Henkilöstöjohtajan valinta perustui kokonaisarvioon hakemusasiakirjoista saatavista koulutus- ja työkokemustiedoista, haastattelussa saadusta vaikutelmasta hakijan kyvyistä ja soveltuvuudesta haettuun tehtävään sekä ulkopuolisen asiantuntijan tekemän henkilöarvioinnin tuloksista.

Katso myös nämä