Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Soiten palliatiivinen yksikkö, kotisairaala ja Ventus 3 -jaksohoidon yksikkö sekä Pohjanmaan Syöpäyhdistys ovat tärkeitä linkkejä palliatiivisen potilaan hoitoketjussa Soiten alueella. Edellä mainitut tahot kokoontuvat Keski-Pohjanmaan keskussairaalan aulaan 12.10. klo 10.00–14.00, ja aiheesta kiinnostuneet voivat tuolloin keskustella ammattilaisten kanssa.

Soiten palliatiivinen poliklinikka täyttää tänä vuonna jo 12 vuotta, ja on ensimmäisiä Suomessa perustettuja palliatiivisia poliklinikoita. Palliatiivisen hoidon kehittämishankkeessa työskentelevä Marjo Heikkinen toteaa, että Soiten palliatiivinen toiminta on myös valtakunnallisesti arvostettua.

– Meidän poliklinikallamme on osaava ja sitoutunut henkilökunta. Myös johdolta saatu tuki ja arvostus ovat erityisen tärkeitä, ja hoidon kehittämistä tuetaan jatkossakin.

Päivän päätteeksi järjestetään valtakunnalliseen iltatilaisuus. Aiheesta kiinnostuneet voivat kokoontua klo 16.00 keskussairaalan auditorion aulaan ja klo 17.00 siirtyä yhdessä auditorioon seuraamaan valtakunnallista suoraa lähetystä. Suoran lähetyksen aikana kuulemme lisää palliatiivisen hoidon mahdollisuuksista sekä vapaaehtoistyön roolista osana hoitoa. Suora lähetys klo 17.00–20.00.

Lisätietoja antavat:

Marjo Heikkinen, hanketyöntekijä, palliatiivisen hoidon kehittämishanke FinPall, 040 804 3680

Marita Hakala, palvelualuejohtaja, Hoidon ja hoivan toimialue, 044 780 9653

Katso myös nämä