Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Asiakas saa pian lasten päivystykseen soittamisen jälkeen puhelimeen tekstiviestillä kyselyn, jossa pyydetään kertomaan, kuinka todennäköisesti suosittelisi lasten päivystyksen puhelinneuvontaa asteikolla 0–10. Samalla on mahdollista kirjoittaa avointa palautetta kokemuksistaan. Vastaaja voi ilmoittaa palautekyselyn lopussa yhteystietonsa, mikäli haluaa, että häneen otetaan yhteyttä palautteeseen liittyen. Muussa tapauksessa kyselyyn vastataan anonyymisti.

Vastaaminen on maksutonta, mutta edellyttää älypuhelinta. Kysely aukeaa, kun klikkaa tekstiviestissä olevaa linkkiä. Kyselyyn ei yhdistetä henkilötietoja, ja asiakas voi itse päättää, haluaako vastata vai ei.

Palautekyselyn vastauksia hyödynnetään lasten päivystyksen puhelinneuvonnan kehittämisessä.

Soiten lasten päivystyksen puhelinneuvonta palvelee numerossa 06 826 4444 ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa.

Katso myös nämä