Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Päivän aikana myös yhdistykset ja järjestöt esittelevät toimintaansa Yhdistysextriimi-teemalla

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on yksi Soiten keskeisistä tehtävistä. ”Hyvin voimme” on Soiten arvolupaus alueen asukkaille sekä Soiten ammattilaisille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Hyvin voimme -päivän järjestäminen on yksi keino, jolla pyrimme lisäämään alueen asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä. Tavoitteena on järjestää Hyvin voimme -päiviä tulevaisuudessa jokaisessa alueen kunnassa.

Ensimmäinen Hyvin voimme -päivä järjestetään Keski-Pohjanmaan keskussairaalan pääkäytävän varrella keskiviikkona 1.11.2023 yhteistyössä Kokkolan kaupungin, OLKA-toiminnan, Järjestöklinikka -hankkeen sekä alueen järjestöjen kanssa. Järjestöt osallistuvat päivään Yhdistysextriimi-teemallaan.

Tapahtumassa esitellään monipuolisesti Soiten tarjoamia palveluita. Yhdistykset ja järjestöt esittelevät puolestaan omaa toimintaansa ja Kokkolan kaupungin edustajat kertovat liikuntaneuvontapalveluista. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyössä painottuu verkostomainen, kumppanuuksiin perustuva yhteistyö – Hyvin voimme -päivä on loistava esimerkki tästä!

Tapahtuman aamupäivä (klo 9–11) on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille. Iltapäivä (klo 12–14) on suunnattu alueen väestölle. Keskussairaalan pääkäytävällä on toimijoiden esittelypisteitä, joita voi kiertää vapaasti. Tarjolla on myös kahvia ja pientä makeaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Katso myös nämä