Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kokkolan Ankkurikujalle valmistuva Meritähti avaa ovensa viidelletoista asukkaalle elokuussa 2024. Asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille. Meritähdessä jokaiselle asukkaalle on oma esteetön vuokra-asunto ja yksikön palvelut tuotetaan asukkaiden yksilöllisten palvelutarpeiden mukaisesti. Asumispalvelut sisältävät tarvittavan kokonaisvaltaisen tuen, ohjauksen ja avustamisen siten, että asukkaan on mahdollista viettää omannäköistä, sujuvaa arkea.

Asukkaaksi haetaan vammaispalveluhakemuksella. Asukashakemukset pyydetään osoittamaan Soiten vammaispalvelutoimistolle (Mariankatu 16–20, 67200 Kokkola). Hakemuksen voi täyttää myös Digisoite-sivuston Omapalvelun kautta. Haku on auki 1.-30.11.2023. Asukasvalinnat tehdään alkuvuodesta 2024.

Katso myös nämä