Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

DigiSoiten Omapalvelu on käytössä supistetusti 4.12. alkaen ohjelmiston päivityksen takia. Asiakkaat voivat täyttää ja lähettää hakemuksia (vammaispalveluhakemus, ehkäisevän tai täydentävän toimeentulotuen hakemus, lapsiperheiden palvelujen hakemus, iäkkäiden palvelujen hakemus) tavalliseen tapaan päivityksen aikana, mutta sote-ammattilaiset eivät voi julkaista päätöksiä tai pyytää lisäselvityspyyntöjä asiakkaalta Omapalvelun kautta viestimällä. Tarvittaessa Soitesta ollaan asiakkaaseen yhteydessä puhelimitse ja/tai paperipostilla.

Lisäselvityspyyntöjen osalta päivityskatko päättyy arviolta joulukuun 2023 aikana ja päätösten julkaisun osalta arviolta helmikuun alussa 2024. Päivityskatkot voivat kestää myös ilmoitettua kauemmin. Pahoittelemme päivitystyöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Katso myös nämä