Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Sosiaalihuoltolain mukainen yhteisöllinen asuminen on hyvinvointialueen järjestämää asumista turvallisessa ja esteettömässä asumisyksikössä, jossa asukkaalla on hallinnassa hänen tarpeitaan vastaava asunto. Yhtenä olennaisena osa-alueena yhteisöllisessä asumisessa on osallisuutta ja yhteisöllisyyttä ylläpitävän toiminnan järjestäminen.

Kehittämishankkeen aikana olemme koonneet eri paikkakunnille työryhmiä, joissa suunnittelemme ja toteutamme monenlaista toimintaa yhteisöllisen asumisen asukkaille. Työryhmiin osallistujina on Soiten edustajien lisäksi vapaaehtoisia, ja 3. sektorin toimijoita.

Haemme työryhmiin lisää vapaaehtoisia toimijoita! Jos olet kiinnostunut virikkeellisen toiminnan järjestämisestä asiakkaille, tule rohkeasti mukaan! Toiminta voi olla monenlaista, kuten liikuntaa, ulkoilua, käsitöitä, lukemista jne. Tukea saat myös itse työryhmän muista toimijoista.

Työryhmät kokoontuvat seuraavan kerran alkuvuodesta 2024:

Halsuan työryhmä: perjantai 5.1.2024 klo 10–11.30, Kannelma
Kaustisen työryhmä: tiistai 9.1.2024 klo 13–14.30, Iltarusko, vanha puoli
Kannuksen työryhmä: keskiviikko 24.1.2024 klo 12–13.30, Puistola
Vetelin työryhmä: keskiviikko 31.1.2024 klo 12–13.30, Harjukoti

Tervetuloa matalalla kynnyksellä mukaan!

Ole yhteydessä, jos herää kysymyksiä aiheeseen liittyen:

Yhteisöllisen asumisen toimintamallin kehittäjäkoordinaattorina RRF-hankkeessa toimii Tanja Tikkakoski, puh. 040 804 3287 / tanja.tikkakoski(a)soite.fi

Katso myös nämä