Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite on kahdeksan kunnan muodostama hyvinvointialue Keski-Pohjanmaalla. Soitessa työskentelee noin 4000 henkilöä eri aloilta, ja nyt haemme noin 800 kesätyöntekijää kesälle 2024.

– Haemme muun muassa sairaanhoitajia, kätilöitä, hammashoitajia, terveydenhoitajia, ensihoitajia, lähihoitajia, hoitoapulaisia, lääkäriopiskelijoita, sosionomeja, sosiaalityöntekijöitä ja psykologiopiskelijoita. Näiden lisäksi aukeaa paikkoja myös pihatöiden tekijöille, kertoo Soiten resurssipäällikkö Heidi Gleviczky.

Kesätyöpaikkoja voivat hakea eri alojen opiskelijat, ja pihatöihin voivat hakeutua kaikki yli 16-vuotiaat. Gleviczky suosittelee Soitea kesätyöpaikkana.

– Meillä on tarjolla monenlaisia työmahdollisuuksia. Olemme lisäksi hyvin toimiva hyvinvointialue, mikä näkyy muun muassa siinä, että Soiten henkilöstön työhyvinvointikyselyyn vuonna 2023 vastanneista jopa 81,3 prosenttia suosittelee Soitea työnantajana, Gleviczky iloitsee.

Soiten avoimet työpaikat julkaistaan TE-toimiston sivuilla sekä Soiten sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa soite.fi/tyopaikat. Kaikki kesätyöpaikat tulevat julki viimeistään tammikuun viimeisellä viikolla.

Ohjeita työpaikan hakemiseen sähköisen järjestelmän kautta

Klikkaamalla hakuilmoituksessa olevaa linkkiä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Ensimmäisellä hakukerralla hakemuksen täyttämisen, esikatselun ja lähettämisen jälkeen ohjelma lähettää sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi. Voit muuttaa tai täydentää samaa hakulomaketta, mikäli myöhemmin haet muita työpaikkoja Soitessa.

Katso myös nämä