Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

Mellersta Österbottens välfärdsområde Soite är ett välfärdsområde som består av åtta kommuner i Mellersta Österbotten. I Soite arbetar cirka 4 000 personer från olika områden och nu söker vi cirka 800 sommarjobbare till sommaren 2024.

– Vi söker bland annat sjukskötare, barnmorskor, tandskötare, hälsovårdare, förstavårdare, närvårdare, vårdbiträden, läkarstuderande, socionomer, socialarbetare och psykologstuderande. Utöver dessa öppnas även tjänster för gårdsarbetare, säger Soites resurschef Heidi Gleviczky.

Sommarjobben kan sökas av studerande inom olika områden, och gårdsarbetena av alla över 16 år. Gleviczky rekommenderar Soite som arbetsplats.

– Vi erbjuder många olika arbetsmöjligheter. Dessutom är vi ett välfungerande välfärdsområde, vilket till exempel kan ses i att upp till 81,3 procent av de som svarade på Soites medarbetarenkät 2023 rekommenderar Soite som arbetsgivare, säger Gleviczky glatt.

Soites lediga arbeten publiceras på TE-byråns webbplats och i Soites digitala rekryteringssystem på soite.fi/jobb. Alla sommarjobb publiceras senast sista veckan i januari.

Anvisningar för att söka en arbetsplats via det digitala systemet

Genom att klicka på länken i platsannonsen kommer du till den digitala ansökningsblanketten. Första gången du ansöker, efter att du har fyllt i, förhandsgranskat och skickat ansökan, kommer programmet att skicka dig ett användarnamn och lösenord till din e-post. Med dessa kan du ändra eller fylla i samma ansökningsformulär igen om du senare söker andra jobb i Soite.

Ta en titt också på dessa