Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Omille siiville -illat on suunnattu kehitysvamman vuoksi tukea tarvitseville ja heidän läheisilleen, kun omaan kotiin muuttamiseen ja itsenäistymiseen liittyvät asiat mietityttävät tai alkavat olla ajankohtaisia. Illoissa on yhteistä ohjelmaa sekä omaa ohjelmaa tukea tarvitseville ja heidän läheisilleen. Tapahtumat järjestetään toimintakeskus Kompassissa (Yrittäjäntie 5, 67100 Kokkola) torstaina 7.3. klo 17–19 ja maanantaina 18.3. klo 17–19. Otathan tarvittaessa mukaasi tukihenkilön tai avustajan.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan! Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautuminen viikkoa ennen tapahtumaa Kehitysvammaisten palvelusäätiön verkkosivuilla.

Maanantaille 12.2. kaavailtu tapahtuma jouduttiin perumaan VR:n lakon vuoksi.

Katso myös nämä