Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

Omille siiville-kvällarna är riktade till personer som behöver stöd på grund av sin intellektuella funktionsnedsättning samt till deras närstående, när de funderar på sådant som är relaterat till att flytta till eget och till att bli självständig, eller när dessa frågor börjar bli aktuella. Kvällarna bjuder på gemensamt och eget program för personer som behöver stöd och deras närstående. Tillställningarna ordnas torsdag 7.3 kl. 17–19 och måndag 18.3 kl. 17–19 på verksamhetscentret Kompassi (Företagarevägen 5, 67100 Karleby). Ta vänligen vid behov med dig en stödperson eller assistent.

Välkommen att höra och diskutera! Det serveras kaffe på tillställningen. Med tanke på kaffeserveringen ber vi dig anmäla dig en vecka före tillställningen på Kehitysvammaisten palvelusäätiös webbplats.

Man var tvungna att på grund av VR:s strejk ställa in tillställningen som planerats till måndag 12.2.

Ta en titt också på dessa