Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Sotender-sovelluksessa on tarjolla keikkatöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, sosionomeille, kätilöille, hoiva-avustajille, hammashoitajille ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille. Vuoroja voivat varata kaikki alan ammattilaiset sekä opiskelijat.

Sotenderin käyttöönotto liittyy Soitessa käynnistyneeseen keskitetyn rekrytoinnin hankkeeseen. Tavoitteena on jatkossa vapauttaa esihenkilöiden työaikaa rutiininomaisista tehtävistä hoitotyön kehittämiseen sekä toiminnan ja tuottavuuden johtamiseen.

Resurssipäällikkö Heidi Gleviczky kertoo, että keskitetyn rekrytoinnin tarkoituksena on keskittää oikeat resurssit yhä tehokkaammin oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan.

– Sotenderin avulla saamme reaaliaikaisen tiedon sijaistarpeista ja pystymme helpommin etsiä edullisimman sijaisvaihtoehdon. Sotender tarjoaa myös keikkalaisille helppokäyttöisen tavan löytää ja varata itselleen sopivia vuoroja. 

Sotender-pilotti alkaa viikolla 10 ja ensimmäiset yksiköt siirtyvät tuolloin keskitetyn rekrytoinnin alle. Yksiköitä lisätään hallitusti mutta ripeästi Sotenderiin ja kesällä 2024 mennessä suurin osa Soiten yksiköistä on Sotenderissa. Tavoitteena on, että vuoden 2024 aikana suurin osa äkillisistä poistumista hoidetaan keskitetysti Soiten resurssikeskuksen kautta.

Linkki Soiten Sotender-sivulle.

Katso myös nämä