Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Terveys- ja hoitosuunnitelma laaditaan aina yhdessä asiakkaan tai potilaan kanssa. Terveys- ja hoitosuunnitelman tavoitteena on varmistaa, että asiakas tai potilas saa tarvitsemansa hoidon ja tuen mahdollisimman tehokkaasti ja yksilöllisesti. Se toimii myös omahoidon tukena. Terveys- ja hoitosuunnitelma ohjaa terveydenhuollon toimintaa ja varmistaa, ettei palveluketju katkea missään vaiheessa.

Terveys- ja hoitosuunnitelman laatimisesta ja asianmukaisuudesta vastaa viime kädessä hoitava lääkäri, mutta terveys- ja hoitosuunnitelman laatiminen aloitetaan aina hoitajan vastaanotolla. Tarpeen mukaan hyödynnetään myös muita Soiten ammattilaisia.

Esitietolomake

Esitietolomakkeen itsenäinen täyttäminen auttaa valmistautumaan vastaanottoa varten. Lomakkeen avulla voi pohtia terveyden edistämisen keinoja, sairauden hoitoa ja millaista tukea toivotaan terveydenhuollosta tai muista palveluista.

Täytä esitietolomake DigiSoiten Omahoito-palvelussa ennen vastaanottoa:

Tunnistautuminen Omahoito-palveluun tapahtuu Suomi.fi verkkopalvelun kautta. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Vastaanotolle otetaan lomakkeen lisäksi mukaan reseptit käyttämistäsi lääkkeistä tai lääkelista sekä muistiinpanot tekemästäsi omaseurannasta (esim. verenpaine- tai verensokerimittaustulokset).

Katso myös nämä