Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhevalmennuskokonaisuus 2. Neuvolalääkärin luento raskausajasta – Teams

9 huhtikuun @ 16:30 - 18:00

Perhevalmennuskokonaisuus 1/2. Neuvolalääkärin luento raskauden aiheuttamista hormonaalisista ja fysiologisista muutoksista elimistössä sekä minkälaisia vaivoja nämä voivat raskauden aikana aiheuttaa 9.4.24 klo 16.30-18.00.

Valmennuksen Teams-linkin saat sähköpostiisi samana päivänä ennen valmennuksen alkamista, kun ilmoittautuminen on sulkeutunut.

Soiten perhekeskuksen neuvolapalvelut tarjoavat yhteistyössä Kokkolan ensi- ja turvakoti ry.n sekä Medirexin kanssa perhevalmennusta. Perhevalmennuskokonaisuus koostuu neljästä eri osuudesta ja näistä kolme toteutetaan etänä Teams-yhteydellä. Perhevalmennuksen tarkoituksena on vahvistaa tulevien vanhempien tietoja, taitoja ja tukea vanhemmuutta ja arjen sujuvuutta. Lisäksi antaa tietoa raskauteen liittyvistä vaiheista sekä valmistaa tulevaan synnytykseen.

Vuoden 2023 aikana järjestetään neljä saman sisältöistä perhevalmennuskokonaisuutta. Perhevalmennus on kohdennettu ensisijaisesti ensisynnyttäjille.

Tiedot

Päivämäärä:
9 huhtikuun
Aika:
16:30 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://soite.fi/palvelut-ja-yhteys/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut/neuvolat/perhevalmennus/

Tapahtumapaikka

Teams

Järjestäjä

Perhekeskuspalvelut
Ilmoittautuneita: 1 / ∞

Ilmoittaudu

Lataus GIF

Ilmoittautumisen peruutus

Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi tapahtumaan, syötä sähköpostiosoite jolla ilmoittauduit ja klikkaa sähköpostiisi saapuvaa peruutuslinkkiä.