Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Opiskelijaharjoittelut Soiten yksiköissä toteutetaan ennakkovarausten mukaisesti. Harjoittelupaikkojen osalta etusijalla ovat valmistuvat viimeisen lukukauden opiskelija.

Lääketieteen hajautettuun perusopetukseen Keski-Pohjanmaan keskussairaalaan tulee opiskelijoita pääasiassa Oulun ja Tampereen yliopiston lääketieteellisistä tiedekunnista, mutta toki vuosittain myös muista yliopistoista.

Tarjoamme lääkäreille nykyaikaisen, ketterän ja kilpailukykyisen työpaikan sekä osaavan henkilökunnan tuen.

Amanuenssiksi Soiteen?

Soitessa on mahdollista suorittaa amanuenssien lääketieteen lisensiaatin tutkintoon kuuluvaa harjoittelua. Amanuenssit valitaan haun perusteella ja he toimivat Soitessa palkallisena työntekijänä. Amanuenssin toimiin haetaan kahdesti vuodessa sähköisen haun kautta. Hakuilmoitus löytyy Avoimet työpaikat -listauksesta:

Lisätietoja saa rekrytointivastaava Pasi Hautalalta, pasi.hautala(at)soite.fi.

Opetusta tarjotaan toistaiseksi lähinnä seuraavien erikoisalojen opinnoissa:

  • sisätautien
  • kirurgian
  • anestesiologian
  • lastentautien
  • naistentautien
  • korva-nenä-kurkkutautien
  • keuhkosairauksien
  • psykiatrian
  • yleislääketieteen opinnoissa

Olemme luoneet nuorille lääkäreille tutor-lääkärijärjestelmän sekä toimivat konsultaatiomahdollisuudet. Huomioimme kunkin lääkärin elämäntilanteen ja mieltymykset ja voimme taata nimetyn seniorikollegan tuen.

Kandiksi Soiteen?

Soitesta löytyy laajasti erilaisia paikkoja lääketieteen kandeille niin erikoissairaanhoidosta kuin perusterveydenhuollosta. Kerro tarkemmin toiveistasi, niin etsimme juuri sinulle sopivan työn.

Voit olla yhteydessä suoraa yksikön ylilääkäriin tai johtajaylilääkäri Katja Virtaan. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@soite.fi.

Tervia

Soite on mukana Pohjois-Suomen ERVA:n osuuskunta Terviassa, mikä antaa lääkäreille mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä omalla erikoisalallaan Pohjois-Suomen sairaaloissa. 20% työpanoksesta voi kohdentua Tervia-osuuskunnalle.

Tutkimuslupa

Toiminnasta vastaavat

Katja Virta

Johtajaylilääkäri, vt hyvinvointialuejohtaja

Puhelin: +358 40 804 3888

Matkapuhelin: +358 40 804 3888

Sähköposti: katja.virta@soite.fi

Tuula Rajaniemi

Terveyden ja sairaanhoidon toimialueen toimialuejohtaja

Matkapuhelin: +358 40 653 4256

Sähköposti: tuula.rajaniemi@soite.fi

Katso myös nämä