Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Käyntitiedot

Pappilantie 7
69600 Kaustinen

Puhelinasiointi

Iltarusko on ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksikkö Kaustisella. 38-asukkaan Iltaruskossa toimii myös 13-paikkainen jaksohoitoyksikkö Kuntola. Kuntolassa on mahdollisuus saada tilapäistä hoitoa esimerkiksi omaishoitajan loman aikana. Arviointijaksoilla voidaan tehdä RAI-toimintakykyarvio. Palvelukeskus Iltaruskossa on myös Kaustisen Vanhustentalo ry:n tiloja.

Iltaruskon henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Iltaruskon tavoitteena on tuottaa laadukasta ja asukaslähtöistä asumispalvelua alueemme vanhusväestölle elämän loppuun saakka. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, joka tekee yhdessä asukkaan ja omaisen kanssa hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Iltaruskon hoitohenkilöstö toimii tiiviissä yhteistyössä omaisten kanssa.

Kaustisen kotihoitotoimisto sijaitsee B-käytävällä, kulku Oktaavintien kautta. B-käytävän asukkaiden on mahdollista tarvittaessa saada kotihoidon palveluja, esimerkiksi ruokailumahdollisuus Iltaruskossa. Palveluihin liittyviin kysymyksiin vastaa kotihoidon palveluesimies.

Katso myös nämä