Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Käyntitiedot

Kauppisentie 10
69510 Halsua

Puhelinasiointi

Kannelma on asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa kodinomaista asumista sekä hoitoa ja hoivaa ympäri vuorokauden Halsuan keskustassa.

Kannelma tuottaa laadukasta ja asukaslähtöistä asumispalvelua alueen ikääntyneille elämän loppuun saakka. Hoitotyössä huomioidaan jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, joka tekee yhdessä asukkaan ja omaisen kanssa hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Tärkeänä pidetään omatoimisuuden tukemista sekä toimintakyvyn ja itsemääräämisoikeuden säilyttämistä mahdollisimman pitkään. Kannelman henkilöstö työskentelee työtä kuntouttavalla työotteella.

Kannelman henkilökuntaan kuuluu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten lisäksi hoitoapulaisia, jotka huolehtivat asukkaista ympäri vuorokauden. Lääkäripalveluista vastaa yksityinen palveluntuottaja.

Kannelmassa on 21 asukaspaikkaa. Suurin osa huoneista on yhden hengen huoneita, jonka lisäksi Kannelmassa on kaksi kahden hengen huonetta. Halutessaan asukas voi kalustaa huoneen omilla tavaroillaan. Ruokailu tapahtuu yhteisissä tiloissa tai halutessaan voi ruokailla omassa huoneessa. Kannelman asukkaiden käytössä on oleskelutiloja, joissa aikaa voi viettää muun muassa televisiota katsellen tai lehtiä lukien. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme erilaisia tilaisuuksia. Talossa käy sovituin väliajoin parturi, jalkahoitaja ja hieroja. Vierailijoita käy myös seurakunnasta ja eri yhdistyksistä.

Kannelmassa on myös kahdeksan kotihoidon senioriasuntoa. Heidän kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta vastaa kotihoito.

Katso myös nämä