Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Käyntitiedot

Kumpulantie 7
68300 Kokkola

Puhelinasiointi

Leporanta tarjoaa kodinomaista palveluasumista neljässä Leporannan osastolla: Virkkulassa, Tyynelässä, Toivolassa ja Pihlajakodilla. Virkkulassa, Tyynelässä ja Toivolassa on kussakin kymmenen asukaspaikkaa ja Pihlajakodissa 16 asukaspaikkaa. Leporannassa toteutetaan tiimityötä ja hoitotiimejä on neljä. Moniammatillisissa tiimeissä on käytössä omahoitajajärjestelmä. Lääkäripalveluista vastaa yksityinen palveluntarjoaja.

Leporannassa hoitotyön perustana on asukkaan ja omaisen kanssa laatima hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Tärkeinä hyvän ja laadukkaan, asiakaslähtöisen hoidon kulmakivinä ovat asukkaan kohtaaminen oman elämänsä asiantuntijana, yksilöllisyyden ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, luottamuksellisuus sekä kuntouttava työote, jossa asukkaan jäljellä olevia voimavaroja pyritään hyödyntämään ja vahvistamaan. Leporannan tavoitteena on, että asukkaat voivat asua Leporannassa elämänsä loppuun saakka. 

Leporanta tarjoaa asukkaille monenlaista virike- ja virkistystoimintaa. Tätä asukkaiden mielekkään arjen toteutumiseksi tehtävää työtä on mukana toteuttamassa myös useita vapaaehtoistahoja. Talossa käy myös erikseen sovittavina aikoina kampaaja ja jalkahoitaja.                         

Katso myös nämä