Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Käyntitiedot

Sairaalantie 4
69300 Toholampi

Puhelinasiointi

Palvelukeskus Männistö sijaitsee Toholammilla kauniilla paikalla jokirannassa. Palvelukeskus Männistö on 40-paikkainen vanhusten palvelukeskus, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista. Männistön asukkailla on käytössään oma huone, jossa on wc- ja suihkutilat. Jokainen asukas kalustaa huoneensa haluamallaan tavalla.

Männistön henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Männistössä on kolme osastoa: muistiyksikkö Ulpukka sekä Majakka C ja D. Henkilökunnan tavoitteena on tuottaa laadukasta asumispalvelua alueen vanhusväestölle elämän loppuun saakka. Männistön hoitohenkilöstö toimii tiiviissä yhteistyössä omaisten kanssa. Henkilökunta työskentelee asiakaslähtöisesti kuntouttavalla työotteella. Asukkaiden hoito perustuu hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jonka omahoitaja tekee yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa. Lääkäripalveluista vastaa yksityinen palveluntarjoaja.

Valkama

Männistössä on myös 14-paikkainen jaksohoitoyksikkö Valkama. Valkamassa on mahdollisuus saada tilapäistä hoitoa esimerkiksi omaishoitajan loman aikana sekä kuntoutusjaksoilla. Arviointijaksoilla tehdään RAI-toimintakykyarvio.

Jaksohoitoyksikön paikkoihin liittyvissä asioissa yhteydenotot palveluesimiehelle. Jaksohoitoyksikön asiakkaiden vointia voi tiedustella osastolta.

Katso myös nämä