Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Pilke-ryhmä kokoontuu kerran viikossa Kokkolassa Tervakartanossa. Pilke-ryhmä on käynnistynyt syksyllä 2023 myös Perhonjokilaaksossa, Vetelissä.

Tapaamisissa syödään aamupalaa, vaihdetaan kuulumisia ja pelaillaan, harjoitetaan kädentaitoja sekä tehdään retkiä ja muuta pilkeläisten suunnittelemaa tekemistä. Pilke-ryhmää ohjaa kaksi Pilke®-ohjaajaa, jotka ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Lisätietoja toiminnasta saat Pilke-ohjaajilta puhelimitse.

Pilke-porukat toimivat matalan kynnyksen periaatteella eli niihin saa tulla sellaisena kuin on ilman vaatimusta päihteettömyydestä tai raitistumisesta. Tämä tarkoittaa sitä, että ryhmään saa tulla myös päihtyneenä. Sen sijaan Pilke-ryhmän kokoontumisissa päihteitä ei käytetä. Toiminta on maksutonta.

Omaishoitajan osallistuessa ryhmään omaishoidettavalla on mahdollisuus osallistua samanaikaisesti ikääntyneiden kuntouttavaan päivätoimintaan.

Raittiutta tukevaa seuraa, uusia ajatuksia ja saa kuulua johonkin

Pääsee itse liikkeelle, kivoja vetäjiä ja retkiä. Saa hyvän aamiaisen ja tapaa ystävällisiä ihmisiä.

Rauhallisuutta, hyvää seuraa, hyvä aamupala, aivojumppaa, musiikkia, naurua, vertaistukea, tarinoita, leikkimieltä – pilke silmäkulmassa

Puhelinasiointi

Toiminnasta vastaavat

Merja Mäki

Vastuualuejohtaja

Puhelin: +358 40 806 5478

Katso myös nämä