Siirry sisältöön

Sairausryhmiä ovat muun muassa ruokatorven, mahalaukun ja pohjukaissuolen tulehdukset ja haavat, keliakia, tulehdukselliset suolistosairaudet, maksa- ja haimasairaudet sekä vatsaelinten hyvän- ja pahanlaatuiset kasvaimet.

Suurin osa poliklinikan toiminnasta muodostuu tähystystutkimuksista ja niihin liittyvistä toimenpiteistä sekä vastaanotoista. Hoidossa on tärkeää potilaan valmistautuminen. Hyvät ohjeet ennen poliklinikalle tuloa takaavat tutkimuksen tai toimenpiteen onnistumisen.

Gastroenterologian poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka. Poliklinikalle tarvitaan lääkärin lähete.

BuddyCare-mobiilisovellus apuna

Sisätautien poliklinikoilla on otettu käyttöön BuddyCare-mobiilisovellus paksunsuolen tähystykseen tuleville potilaille. BuddyCare-sovellus tekee potilaan valmistautumisen toimenpiteeseen sekä kommunikoinnin Soiten hoitoyksikköön helpommaksi ja joustavammaksi. Sovellukseen luodaan potilaalle aikataulutettu hoitopolku, jota seuraamalla potilas saa kaiken tarvittavan tiedon juuri oikeaan aikaan. Sovellus muistuttaa esimerkiksi siitä, milloin pitää aloittaa tyhjennyslääkkeiden otto.

BuddyCare-mobiilisovellus on vaihtoehto potilaille, jotka haluavat käyttää sähköisiä asiointikanavia. Vanha toimintamalli kirjeineen säilyy edelleen rinnalla ja potilas saa itse valita kumpaa toimintamallia haluaa soveltaa. BuddyCare-sovellus toimii sekä suomeksi että ruotsiksi. 

Puhelinasiointi

Voit jättää myös takaisinsoittopyynnön, johon vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toiminnasta vastaavat

Arto Korkiakoski

Osastonylilääkäri

Hans Henricson

Osastonylilääkäri

Jan Henell

Vastuualuejohtaja / Ylilääkäri

Puhelin: +358 6 826 4170

Niina Parpala

Palvelualuejohtaja / Vastuualuejohtaja

Matkapuhelin: +358 40 653 4091