Siirry sisältöön

Osasto 9 vastaa muun muassa keuhko-, infektio-, reuma-, hematologisten, endokrinologisten ja nefrologisten potilaiden osastohoidosta ja tutkimuksista. Hoidamme myös muita potilaita, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoitoa. Vuodeosastolla on 20 potilaspaikkaa. Osastolla on kaksi ali-/ylipaineistettua eristyshuonetta.

Potilaat tulevat osastolle päivystyspoliklinikalta, potilassiirtoina muilta osastoilta ja sairaaloista tai erikoislääkärin lähetteellä tutkimuksiin ja hoitoihin, jotka vaativat osastohoitojaksoa. Osastolla on kolmepaikkainen valvontahuone hengitystukihoitoa tai tehostettua tarkkailua vaativille potilaille.

Osastolla työskentelee sisätauteihin ja keuhkosairauksiin perehtyneitä erikoislääkäreitä, erikoistuvia lääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.         

Vierailu

Koronaviruksen takia keskussairaalassa on voimassa vierailurajoitukset toistaiseksi.

Osastoilla sallitaan 1-2 vierailijaa, joiden tulee olla täysin oireettomia. Vierailijan on käytettävä kirurgista suu-nenäsuojainta ja huolehdittava koronaohjeiden mukaisesta hygieniasta. Osastot ovat varanneet kirurgisia suu-nenäsuojaimia vierailijoille jaettaviksi.

Vierailuajat

Vierailut joka päivä klo 14.00-15.00 ja 18.00-19.00.

Vierailuista voi sopia osaston henkilökunnan kanssa.

Puhelinasiointi

Toiminnasta vastaavat

Lilian Junell

Osastonhoitaja

Puhelin: +358 40 653 4084

Jussi Sia

Osastonylilääkäri

Matkapuhelin: +358 40 653 4041

Nina Kleimola

Osastonylilääkäri

Niina Parpala

Palvelualuejohtaja / Vastuualuejohtaja

Matkapuhelin: +358 40 653 4091