Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Osasto 9 vastaa muun muassa keuhko-, infektio-, reuma-, hematologisten, endokrinologisten ja nefrologisten potilaiden osastohoidosta ja tutkimuksista. Hoidamme myös muita potilaita, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoitoa. Vuodeosastolla on 20 potilaspaikkaa. Osastolla on kaksi ali-/ylipaineistettua eristyshuonetta.

Potilaat tulevat osastolle päivystyspoliklinikalta, potilassiirtoina muilta osastoilta ja sairaaloista tai erikoislääkärin lähetteellä tutkimuksiin ja hoitoihin, jotka vaativat osastohoitojaksoa. Osastolla on kolmepaikkainen valvontahuone hengitystukihoitoa tai tehostettua tarkkailua vaativille potilaille.

Osastolla työskentelee sisätauteihin ja keuhkosairauksiin perehtyneitä erikoislääkäreitä, erikoistuvia lääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.         

Vierailu

Keskussairaalan osastoilla sallitaan kerrallaan 2-3 vierailijaa. Vierailethan vain terveenä. Vierailijan tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta.

Vierailuajat

Vierailut joka päivä klo 14.00-15.00 ja 18.00-19.00.

Vierailuista voi sopia osaston henkilökunnan kanssa.

Puhelinasiointi

Tietoa palvelusta

Potilaat tulevat osastolle päivystyspoliklinikalta, potilassiirtoina muilta osastoilta ja sairaaloista tai erikoislääkärin lähetteellä tutkimuksiin ja hoitoihin, jotka vaativat osastohoitojaksoa.

Toiminnasta vastaavat

Nina Kleimola

Osastonylilääkäri

Niina Parpala

Palvelualuejohtaja / Vastuualuejohtaja kirurgia ja onkologia, aistiklinikka

Matkapuhelin: +358 40 653 4091

Juha Kivistö

Osastonhoitaja

Puhelin: +358 40 804 2856

Katso myös nämä