Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tunkkarin yleislääketieteen osasto palvelee koko Keski-Pohjanmaan maakuntaa. Osastolla on 20 hoitopaikkaa. Pääosa potilaista on hoidonporrastuksen mukaisia akuuttihoidon seuranta-, tutkimus- sekä jatkohoidossa olevia potilaita, jotka eivät pärjää ilman sairaanhoidollista apua, mutta eivät tarvitse ympärivuorokautisesti saatavilla olevia laboratorio-, röntgen- ja lääkäripalveluja. Tunkkarilla on lääkäri-, laboratorio- ja röntgen-palvelut saatavilla arkisin virka-aikana.

Tunkkarin yleislääketieteen osastolla toteutetaan kuntouttavaa työotetta ja potilaita kannustetaan ja ohjataan mahdollisuuksien mukaiseen omatoimisuuteen. Osaston profiilitavoite on ortopedinen kuntoutusyksikkö ja osasto tekeekin tiivistä yhteistyötä Perhonjokilaakson kotisairaalan, kuntoutusyksikön, kotihoidon, palvelutalojen, SAS-työryhmän, kotiuttamiskoordinaattorin ja potilaiden omaisten sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vierailut

Tavoitteellinen vierailuaika on ma-su klo 13-19, jolloin potilaiden omaiset, sukulaiset ja tuttavat ovat tervetulleita vierailuille. Kiinteistössä ei ole kioskia/kanttiinia ja kauempaa tulleet potilaiden omaiset voivat tarvittaessa aterioida henkilökuntaruokalassa sen avoinna ollessa (ma-pe klo 10.30-12.15) ostamalla vierasaterialipukkeen terveyskeskuksen keittiöltä.

Hoitomaksut

Lyhytaikaisesta osastohoidosta peritään hoitopäivämaksu ja pitkäaikaisesta laitoshoidosta tuloihin perustuva kuukausimaksu.

Puhelinasiointi

Toiminnasta vastaavat

Minna Mäkitalo-Rauma

Palvelualuejohtaja

Puhelin: +358 44 780 9103

Sari Lehtisalo

Osastonhoitaja vs

Matkapuhelin: +358 40 804 5134

Katso myös nämä