Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Soite laajentaa neljänsiä koronarokotuksia 1.8. alkaen THL:n uusimman suosituksen mukaisesti aluksi 70-79-vuotiaisiin, jotka eivät kuulu lääketieteelliseen riskiryhmään. THL julkaisi viime maanantaina 18.7. suosittelevansa neljänsiä rokoteannoksia tietyille väestöryhmille jo heinäkuussa tai viimeistään 1.8. alkaen.

Soiten alueen rokotukset laajenevat vaiheittain elokuun aikana koskemaan 18–69-vuotiaita lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvia ja 60–69-vuotiaita, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin. Lisätietoa THL:n tiedotteessa.

Keski-Pohjanmaan rauhallisen COVID-19-tilanteen vuoksi rokotustoimintaa jatketaan pienimuotoisena heinäkuun ajan nykyisen suunnitelman mukaisesti. Rokotuksia lisätään jälleen elokuun alusta alkaen.

Rokotukset Soiten rokotuspisteissä

Elokuun alusta alkaen 70-79-vuotiaiden, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin, on mahdollista saada 4. rokoteannos Soiten rokotuspisteissä aukioloaikojen puitteissa. Rokotukseen voi tulla ajanvarauksen kautta tai hakeutumalla ajanvarauksettomaan walk-in-rokotukseen.

Ajanvarauksettomaan walk-in-rokotuspäivään rokotukseen voi tulla itselle parhaiten sopivalla hetkellä. Lisätietoa ja walk-in-päivien aikataulut löytyvät Soiten nettisivuilta.

Ajan koronarokotukseen voi edelleen varata netissä https://soite.terveytesi.fi tai puhelimitse numerosta 06 828 7488 (puhelinaika: ma-pe klo 9–15) tai omasta terveyskeskuksesta. Sähköiseen ajanvaraukseen avatut ajat käyvät myös neljännen rokotteen ajan varaamiseen.

Katso myös nämä