Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Nyt voit lähettää Soiten tartuntatautihoitajalle viestin DigiSoiten Omahoito-palvelun kautta. Tartuntatautihoitajan kanssa voi asioida Omahoito-viestillä seksitauteihin liittyvissä kysymyksissä ja näytteenottopyynnöissä. Seksitautien seulonta on vastuullista toimintaa, etenkin kumppanin vaihtuessa ja kannustammekin olemaan yhteydessä ja hakeutumaan testeihin vaikka oireita ei olisikaan.

Toinen uusi palveluavaus Omahoito-viesteihin on ikääntyneiden palveluneuvonta. Ikääntyneiden palveluneuvonta on tarkoitettu eläkkeellä oleville tai yli 65-vuotiaille henkilöille, jotka asuvat Soiten alueella. Palveluneuvonta tarjoaa ikääntyneille asukkaille tietoa, ohjausta ja neuvontaa sekä opastusta varhaisen tuen palveluista ja kotiin saatavista palveluista. Lue lisää aiheesta palvelun verkkosivuilta.

DigiSoiten Omahoito-viesti on turvallinen tapa viestiä ammattilaisen kanssa joustavasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Omahoito-palvelun kautta voit lähettää viestin Soiten ammattilaiselle silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Soiten ammattilainen vastaa viestiisi Omahoito-palvelussa tai ottaa muualla tavoin sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti virka-aikana.

Omahoidon viestit-palvelua ei ole tarkoitettu kiireellisten tai akuuttien asioiden hoitoon.

Katso myös nämä