Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

Nu kan du skicka ett meddelande till Soites smittskyddsskötare via Egenvårdstjänsten i DigiSoite. Det är möjligt att skicka ett Egenvårdsmeddelande till smittskyddskötare om frågor kring könssjukdomar och om begäran om provtagning. Det är ansvarsfullt att göra screening av könssjukdomar, särskilt när man byter partner. Vi uppmuntrar därför till att man tar kontakt och söker sig till tester även om man inte har symtom.

En annan ny tjänst i Egenvårdsmeddelandena är servicehandledningen för äldre. Servicehandledningen för äldre är avsedd för pensionärer eller över 65 år gamla personer som bor i Soites område. Servicehandledningen erbjuder äldre invånare information, handledning och rådgivning samt vägledning om det tidiga stödets tjänster och om tjänster som ges hemma. Läs mera på tjänstens webbsida.

Egenvårdsmeddelandet i DigiSoite är ett tryggt sätt att kommunicera flexibelt med yrkesutbildade personer, oberoende av tid och ort. Via Egenvårdstjänsten kan du skicka ett meddelande till en yrkesutbildad person i Soite när det passar dig bäst. En yrkesutbildad person i Soite svarar på ditt meddelande i Egenvårdstjänsten eller kontaktar dig på annat sätt så snart som möjligt under tjänstetid.

Egenvårdens Meddelandetjänst är inte avsedd för brådskande eller akuta ärenden.

Ta en titt också på dessa