Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Soiten asiakasraatiin haettiin Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen toiminta-alueella asuvia, eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia asukkaita. Haku päättyi 6.4.2023 ja hakemuksia saatiin yhteensä 34.

Tavoitteena oli, että Soiten asiakasraatiin valittaisiin noin 12 henkilöä elinkaarimallilla (4+4+4). Asiakasraadin kokoa päätettiin kuitenkin laajentaa, sillä hyviä hakijoita saatiin niin paljon. Kaikkiaan asiakasraatiin valittiin 17 jäsentä, joista viisi edustaa työikäisiä, seitsemän ikäihmisiä sekä viisi lapsia, nuoria ja perheitä.

Asiakasraatiin osallistuvat valittiin kokonaisharkinnan perusteella. Valinnassa painottuivat kiinnostus raadin toimintaa kohtaan, tarkemmat kiinnostuksenkohteet sekä se, että osallistujiin saatiin eri-ikäisiä ja erilaisessa elämäntilanteissa olevia.

Soiten asiakasraadin jäseniksi valittiin Broman Patrik, Heinoja Satu, Heinua-Nieminen Leena, Jylhä Sari, Kalliokoski Esa, Kolehmainen Anne-Marie, Känsälä Pekka, Lång Saara, Manninen Kaisu, Niemelä Armi, Niemi Nora, Palojärvi Eila, Piippo Annastiina, Porkola Helena, Rättyä Eija, Savolainen Nina ja Torppa Anssi.

Tietyissä teemoissa tullaan myös hyödyntämään niitä hakijoita, jotka eivät tällä kertaa tulleet valituiksi.

Asiakasraati kokoontuu 4-6 kertaa vuodessa. Tapaamiskäytännöistä sovitaan tarkemmin ensimmäisessä kokouksessa. Asiakasraati kokoontuu ensimmäisen kerran 8.6.2023.

Lisätietoa asiakasraadin verkkosivulla:

Katso myös nämä