Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Hoitotarvikejakelun puhelinnumero säilyy ennallaan (044 730 7611). Takaisinsoittopyynnön voi jättää ma-to klo 8–14 ja pe klo 8–12. Asiakkaalle soitetaan takaisin mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Hoitotarvikkeita voi tilata näppärästi myös verkosta palse.fi -sivuston kautta.

Soitessa on syksyn aikana siirrytty takaisinsoittoperusteiseen puhelinpalveluun myös Kokkolan terveyskeskusvastaanotoilla sekä Soiten alueen neuvoloissa. Myös sydänpoliklinikan sihteerin puhelinnumero muuttuu takaisinsoittoperusteiseksi 21.9.2023. Takaisinsoittopalvelu on tuonut selkeitä parannuksia yhteydenottoon.

”Takaisinsoittopalveluun on siirrytty Kokkolan vastaanottopalveluissa puhelupalvelun tasapuolisuuden ja paremman hallinnan vuoksi. Terveyskeskukseen on saatava välitön yhteys saman arkipäivän aikana. Aiemmin suoralla puhelulinjalla jonotettiin pitkiäkin aikoja, eikä kaikkiin puheluihin pystytty vastaamaan. Nyt takaisinsoittoaika vastaanotoilla on ollut keskimäärin yksi tunti. Tämä muutos on parantanut selkeästi asiakastyytyväisyyttä ja myös henkilöstön tyytyväisyyttä”, kertoo vastaanottopalveluiden palvelualuejohtaja Johanna Heino.

Katso myös nämä