Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Farmaseutin vastaanotto palvelee Kokkolan, Kannuksen ja Tunkkarin terveyskeskuksissa. Vastaanotolle voi hakeutua kaikista Keski-Pohjanmaan maakunnan kunnista. Vastaanotto voidaan järjestää myös puhelimitse. Tavoitteena on avata videovälitteinen etävastaanotto lähitulevaisuudessa.

Ajan farmaseutin vastaanotolle voi tilata puhelimitse suoraa farmaseutilta tai oman terveysaseman kautta. Myös lääkäri tai sairaanhoitaja voi ohjata asiakkaan farmaseutin vastaanotolle. Vastaanotolle pääsee kuitenkin ilman lähetettä.

Farmaseutti voi tarkistaa asiakkaan lääkityslistan, ohjeistaa lääkkeiden käytössä ja tarkistaa niiden yhteensopivuuden. Farmaseutti voi myös tehdä lääkehoidon arvioinnin, jossa käydään läpi lääkkeiden soveltuvuutta asiakkaalle. Yli 75-vuotiaille lääkehoidon arviointia suositellaan lähes poikkeuksetta.

Lisätietoa farmaseutin palvelusta löydät verkkosivuiltamme:

Katso myös nämä