Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Päiväkeskus on avoin maanantaista keskiviikkoon klo 9–14 Portti-rakennuksessa (Terveystie 4, 67200 Kokkola). Päiväkeskuksen ohjaajat tavoittaa puhelinnumerosta 040 806 8115 päiväkeskuksen aukioloaikoina. Päiväkeskuksen palvelut ovat kävijöille maksuttomia. Asioida voi myös päihtyneenä ja/tai nimettömänä.

– Matalan kynnyksen palveluilla pyritään tuomaan apua niille, jotka ovat vaarassa pudota tai pudonneet palvelujen ulkopuolelle. Päiväkeskus voi näin toimia myös porttina palvelun tai hoidon piiriin, sanoo kehittäjäsosiaaliohjaaja Virpi Karhu.

Päiväkeskuspalveluiden järjestäminen on siirtynyt hyvinvointialueille sosiaalihuoltolain uudistuksen myötä. Soitessa päiväkeskuksen toimintaa on kehitetty yhteistyössä Soiten päihde- ja riippuvuuspalveluiden sekä RRF2 Keski-Pohjanmaa -hankkeen kanssa.

Katso myös nämä