Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Ajan takaisinsoitolle voi varata kaikilta Soiten terveyskeskuksilta ja terveysasemilta. Aika varataan Omahoito-palvelun kautta osoitteessa digisoite.fi. Vapaat ajat näkyvät ajanvarauskalenterissa vihreällä. Aikoja on aluksi saatavilla päiväkohtaisesti rajallisesti, mutta kysynnän lisääntyessä aikoja pyritään avaamaan lisää.

Asiakkaalle pyritään soittamaan mahdollisimman lähellä varattua aikaa, maksimissaan 10 minuuttia ennen tai jälkeen varatun kellonajan. Takaisinsoittoajan varanneelle soitetaan kahdesti. Jos asiakasta ei ole näiden kahden soittopyynnön jälkeen tavoitettu, asiakkaan tulee jättää uusi takaisinsoittopyyntö.

Asiakkaat voivat edelleen jättää takaisinsoittopyynnön puhelimitse. Asiakkaita pyydetään kuitenkin ottamaan yhteyttä vain yhtä reittiä pitkin, sillä monen eri reitin kautta jätetyt yhteydenottopyynnöt kuormittavat asiointijonoja.

Terveysasemille ja terveyskeskuksiin on myös mahdollista lähettää viesti Omahoidon kautta, johon ammattilaiset vastaavat saman arkipäivän aikana.

Tunnistautuminen Omahoito-palveluun tapahtuu Suomi.fi-verkkopalvelun kautta. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Katso myös nämä