Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hyvin voimme -päivä Vetelin liikuntakeskuksessa 16.9.2024

16 syyskuun @ 08:00 - 17:00

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää yhteistyössä alueen järjestöjen sekä Perhonjokilaakson kuntien kanssa Hyvin voimme -tapahtuman.  Tapahtuma on suunnattu koko väestölle. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä tietoisuutta hyvinvointia ja terveyttä edistävistä toimista ja palveluista sekä alueen järjestöjen tarjoamasta tuesta.

Tämän vuoden Hyvin voimme -tapahtuma järjestetään Vetelin liikuntakeskuksessa 16.9.2024 klo 12-14.

 

Päivän aikana myös yhdistykset ja järjestöt esittelevät toimintaansa Yhdistysextriimi-teemalla

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on yksi Soiten keskeisistä tehtävistä. ”Hyvin voimme” on Soiten arvolupaus alueen asukkaille sekä Soiten ammattilaisille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Hyvin voimme -päivän järjestäminen on yksi keino, jolla pyrimme lisäämään alueen asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä. Tavoitteena on järjestää Hyvin voimme -päiviä tulevaisuudessa jokaisessa alueen kunnassa.

Tapahtumassa on esittelypisteitä, joissa esitellään monipuolisesti Soiten tarjoamia palveluita ja toimintoja etenkin ennaltaehkäisyn ja matalan kynnyksen palveluiden osalta. Järjestöt osallistuvat päivään Yhdistysextriimi-teemallaan. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyössä painottuu verkostomainen, kumppanuuksiin perustuva yhteistyö – Hyvin voimme -päivä on loistava esimerkki tästä!

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
16 syyskuun
Aika:
08:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vetelin liikuntakeskus
Lehtisaarentie 9, 69700
Veteli, 69700 Suomi
+ Google Map