Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhevalmennuskokonaisuus 1. Kokkolan ensi- ja turvakoti ry. Turvallinen vanhemmuus ja perheen ihmissuhteet – Teams.

12 maaliskuun @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennusosio 3/1. Kokkolan ensi- ja turvakoti ry. Turvallinen vanhemmuus ja perheen ihmissuhteet. 12.3.2024 klo 17.00-19.00. Mietitään yhdessä mikä tulee muuttumaan vauvan syntymän myötä. Puhutaan vauvasta, isyydestä, äitiydestä ja parisuhteesta sekä vuorovaikutuksen merkityksestä.

Valmennuksen Teams-linkin saat sähköpostiisi samana päivänä ennen valmennuksen alkamista, kun ilmoittautuminen on sulkeutunut.

Soiten perhekeskuksen neuvolapalvelut tarjoavat yhteistyössä Kokkolan ensi- ja turvakoti ry.n sekä Medirexin kanssa perhevalmennusta. Perhevalmennuskokonaisuus koostuu neljästä eri osuudesta ja näistä kolme toteutetaan etänä Teams-yhteydellä. Perhevalmennuksen tarkoituksena on vahvistaa tulevien vanhempien tietoja, taitoja ja tukea vanhemmuutta ja arjen sujuvuutta. Lisäksi antaa tietoa raskauteen liittyvistä vaiheista sekä valmistaa tulevaan synnytykseen.

Vuoden 2023 aikana järjestetään neljä saman sisältöistä perhevalmennuskokonaisuutta. Perhevalmennus on kohdennettu ensisijaisesti ensisynnyttäjille.

Tiedot

Päivämäärä:
12 maaliskuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://soite.fi/palvelut-ja-yhteys/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut/neuvolat/perhevalmennus/

Tapahtumapaikka

Teams

Järjestäjä

Perhekeskuspalvelut
Ilmoittautuneita: 16 / ∞

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt