Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Sisätautien poliklinikka on erikoissairaanhoidon poliklinikka, jonka erikoisaloja ovat endokrinologia, gastroenterologia, infektiosairaudet, keuhkosairaudet, munuaissairaudet ja reumasairaudet. Osa potilaiden asioista hoidetaan päivystyksellisesti tai konsultaatioina. Joidenkin potilasryhmien hoito kuuluu pidempiaikaisesti erikoissairaanhoitoon.

Sisätautien poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka. Poliklinikalle tarvitaan lääkärin lähete.

Vastaanottokäynti voi muodostua lääkärin, sairaanhoitajan tai muun erityistyöntekijän vastaanoton lisäksi erilaisista tutkimuksista, toimenpiteistä ja hoidoista. Poliklinikalla annetaan myös erityislääkehoitoja. Turvallisen hoidon varmistamiseksi poliklinikkakäynnillä on tärkeää olla mukana saattaja, mikäli potilaalla esiintyy muistamattomuutta tai sekavuutta, hänellä on omaishoitaja tai potilas tulee hoitolaitoksesta. Hoitolaitoksesta poliklinikkakäynnille tulevilla potilailla tulee olla viimeisimmät hoitotiedot mukana.

Jos varaamamme aika ei sovi sinulle, ilmoitathan siitä sihteerille mahdollisimman pian, vähintään kaksi päivää ennen varattua aikaa.

Erikoispoliklinikat

Sisätautien poliklinikka muodostuu kuudesta erikoispoliklinikasta, jotka ovat:

Palaute hoidosta, kokemuksista ja muusta toiminnasta on tervetullutta. Palautetta voi antaa välittömästi poliklinikalla kirjallisena ja suullisena tai myöhemmin hoitotapahtuman jälkeen internetin kautta.

Puhelinasiointi

Tietoa palvelusta

Sisätautien poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka. Poliklinikalle tarvitaan lääkärin lähete.

Toiminnasta vastaavat

Tanja Ekman

Osastonhoitaja

Matkapuhelin: +358 40 804 2910

Anja Storbacka

Apulaisosastonhoitaja

Matkapuhelin: +358 40 804 2911

Jan Henell

Vastuualuejohtaja / Ylilääkäri

Puhelin: +358 40 653 4045

Niina Parpala

Palvelualuejohtaja / Vastuualuejohtaja kirurgia ja onkologia, aistiklinikka

Matkapuhelin: +358 40 653 4091

Katso myös nämä