Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Teho-osastolla tehtävä on taata potilaille yksilöllistä, kokonaisvaltaista, turvallista ja inhimillistä hoitoa. Teho-osastolla on ajanmukaiset hoito- ja tarkkailulaitteet ja potilastiedot tallennetaan päivittäin tehon tietojärjestelmän avulla.

Osastollamme hoidetaan kaikentyyppisiä vakavasti sairaita potilaita, sekä aikuisia että lapsia. Teho-osastolla on neljä potilaspaikkaa ja eristyshuone.

Potilaan hoidosta vastaa teho-osaston ylilääkäri ja päivystysaikana päivystävä anestesialääkäri. Eri erikoisalojen lääkärit toimivat konsultteina omalta alueeltaan. Teho-osastolla työskentelee tehohoitoon perehtynyt henkilökunta. Potilaan päivittäinen hoitosuunnitelma tehdään moniammatillisen hoitotiimin kanssa. Omahoitaja vastaa hoitosuunnitelman toteutumisesta.

Vierailu

Lähiomaisten vierailut ovat toivottavia koronaturvallisuus huomioiden. Voit tulla katsomaan läheistäsi tai soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vierailuaikaa voidaan rajoittaa potilaan voinnista riippuen. Omaiset voivat päivittäin keskustella omahoitajan/lääkärin kanssa läheisensä tilanteesta.

Sairaalassa on potilashotelli yöpymistä varten. Siitä saa tietoa neuvonnasta tai teho-osaston hoitajilta.

Puhelinasiointi

Tietoa palvelusta

Teholle potilaat tulevat yleensä päivystyspoliklinikalta, leikkaussalista tai vuodeosastoilta.

Toiminnasta vastaavat

Ulrica Kujansivu

Ylilääkäri, vastuualuejohtaja

Tadeusz Kaminski

Osastonylilääkäri

Matkapuhelin: +358 40 653 4370

Elina Hänninen

Osastonhoitaja

Matkapuhelin: +358 40 653 4090

Katso myös nämä