Siirry sisältöön
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Alustavan terveystarkastuksen voi tehdä myös sähköisesti valtakunnallisessa Omaolo-palvelussa. Omaolon terveystarkastuksella on mahdollista saada tietoa omasta terveydentilasta verrattuna muihin saman ikäisiin kansalaisiin. Terveystarkastus arvioi, onko sinulla tarvetta ottaa yhteyttä terveydenhuoltoon vai voitko kohentaa kuntoasi parhaiten omalla toiminnallasi. 

Asioi DigiSoiten Omahoito-palvelussa asiantuntijan kanssa

Voit lähettää vastaanotolle viestin sähköisesti silloin, kun sinulle sopii. Vastaamme viestiisi tai otamme sinuun yhteyttä virka-aikana mahdollisimman nopeasti.

Tunnistautuminen Omahoito-palveluun tapahtuu Suomi.fi verkkopalvelun kautta. Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Puhelinasiointi

Tietoa palvelusta

Voit tulla vastaanotoille ajanvarauksen kautta. Ajanvarausta hoitava terveydenhuollon ammattihenkilö arvioi hoidon tarpeesi ja varaa sinulle ajan joko lääkärille tai hoitajalle. Ajanvarauksessa annetaan myös neuvoja ja hoito-ohjeita, mikäli vastaanottokäynti ei ole tarpeellinen.

Aikaa varattaessa sinua pyydetään kertomaan vastaanottokäynnin syy, jotta vastaanotolle voidaan varata riittävä aika. Otathan vastaanottokäynnille mukaan lääkelistasi ja hoidon seurantaan liittyvät paperit, esim. verenpaineen seurantakortti.

Lääkärinvastaanottojen ajanvarauksen kautta varataan vastaanottoajat pääsääntöisesti myös asiantuntijasairaanhoitajille (diabeteshoitaja, astmahoitaja, sydänhoitaja, reumahoitaja, jne.).

Kun oireet tai sairaus eivät vaadi lääkärin vastaanottoa on sairaanhoitajalla/terveydenhoitajalla oikeus kirjoittaa sairauslomaa 1-3 vrk.

Toiminnasta vastaavat

Pilvi Palojärvi

Vastuualuejohtaja

Matkapuhelin: +358 40 804 5009

Nina Wikström

Palvelualuejohtaja

Puhelin: +358 44 723 2306

Camilla Puurula

Osastonhoitaja vs

Puhelin: +358 40 804 2055

Verkkoasiointi