Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

Hemservice för barnfamiljer är en service som fungerar med låg tröskel och erbjuder service för barnfamiljer där vardagen eller förändringar är en utmaning och som behöver konkret stöd för barna- och hemvård, kontroll över vardagen och ärenden förknippade med föräldraskap och förälderns ork. Vi vill att hemservicen för barnfamiljer svarar mot familjernas behov på bästa möjliga sätt. Vi hoppas därför få höra om de erfarenheter föräldrar som använt servicen har haft samt deras synpunkter. Dessa uppgifter används som stöd när servicen utvecklas.

Du kan ge respons och berätta om dina erfarenheter genom att svara på enkäten om kundrespons: https://link.webropolsurveys.com/S/6F86871AED709CA2 (blanketten är finskspråkig)

Vi inbjuder dessutom familjer till ett utvecklingsmöte. Skulle du eller din familj vilja vara med och utveckla hemservicen för barnfamiljer och dela med er av era erfarenheter om att använda servicen? Ni kan anmäla er som utvecklarfamilj med anmälningsblanketten: https://link.webropolsurveys.com/S/EA93E1EDA66429A9 (blanketten är finskspråkig). Det är möjligt att delta i mötet också på svenska.

Mer information finns på anmälningsblanketten och ges av serviceförmannen för hemservice för barnfamiljer, tfn 044 780 9650.

Tack för att du är med och utvecklar service som stöder barns och familjers goda vardag!

Ta en titt också på dessa