Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

Mellersta Österbottens välfärdsområde Soites tidsbokningsfria mottagning för socialrådgivning utökas och kommer även att ha öppet på onsdagar från och med 1.1.2024. Socialrådgivningens tidsbokningsfria mottagning är öppen tisdagar och onsdagar kl. 9-11 och torsdagar kl. 13-15. Socialrådgivningens serviceställe finns i Karleby iPark (Vasavägen 6 C, 67100 Karleby).

Socialrådgivningens socialrådgivare ger vägledning och information om sociala tjänster och förmåner. Socialrådgivningen tillhandahåller också ansökningar för utkomststöd och handledning om hur du fyller i ansökan. Servicestället har en kunddator och möjlighet att skriva ut blanketter. Observera att socialrådgivningens socialhandledare inte fattar myndighetsbeslut angående klienten.

Du når även socialhandledarna per telefon på socialrådgivningsnumret 040 806 5093 (mån-fre kl. 9–12 och kl. 13–14). Socialrådgivning ges även via social- och hälsovårdens rådgivningschatt på webbplatsen soite.fi (vardagar kl. 9-15) och per telefon på social- och hälsovårdens rådgivningsnummer 06 826 3033 (vardagar kl. 9-15).

Ta en titt också på dessa