Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

En uppdatering av insulinpumpens programvara till version 6.7 eliminerar pumpfel som eventuellt har förekommit vid bruk av version 6.5 efter dosering av en stor bolus. Efter uppdateringen kan insulinpumpen användas tryggt också för bolusar på över 17,1 enheter med snabb bolushastighet.

Denna uppmaning om uppdatering gäller endast personer som använder insulinpumpen MiniMed™ 780G med programvaruversion 6.5. Du behöver inte vidta några åtgärder om du använder insulinpumpen MiniMed™ 780G med programvaruversion 6.7.

Gör så här för att ta reda på programvaran på din MiniMed™ 780G-pump: gå till Meny > Status > Pump på insulinpumpen och scrolla ner tills du ser punkten Programvara. Om det står 6.5 vid punkten Programvara, följ Medtronics instruktion (pdf).

Ta en titt också på dessa