Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

Målet med evenemanget En dag på brandstationen är att förbättra besökarnas brandsäkerhetskunnande. Evenemanget har i 15 år ordnats mot slutet av hösten och ordnas nu för första gången med somriga teman.

På brandstationerna i Karleby och Kannus ordnas evenemanget lördag 4.5 kl. 10.00-14.00. Om vädret tillåter ordnas evenemanget på brandstationernas gårdsplan, och om det regnar ordnas det inomhus.

Utöver brandsäkerhetskunnande bjuds det på kaffe, kex, pysselhäften och färgläggningsbilder. Det är också möjligt att bekanta sig med räddningspersonalen och räddningsutrustningen. Till stationen i Karleby kommer också förstavården och polisen, med reservation för larm, och till Kannus kommer förstavården med reservation för larm.

Ta en titt också på dessa