Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde

Mellersta Österbottens välfärdsområde Soite deltar i Veckan för digital kompetens 20-26.5.2024. Temat i år är att Finland åldras och blir mångformigare, men att det digitala stöder oss alla!

Under temaveckan ordnar Soite program som är öppet och avgiftsfritt för invånarna i området. I programmet ingår till exempel digistöd och presentation av Soites digitala tjänster. Vid tillställningarna kan man också bekanta sig med Sointu-chattbottens egenskaper och användningen av den. Chatbotten är nu under utveckling. I en föreläsning om Hälsobyns tjänster och digitala vårdvägar kan man delta också på distans via Teams.

Ons 22.5 kl. 9-11 Dunkars hälsocentral (Mäntöläntie 2, Vetil)

  • Allmänt digistöd
  • Soites digitala tjänster presenteras
  • Information om att uträtta ärenden å en annan persons vägnar och om Hälsobyns tjänster och digitala vårdvägar

Tors 23.5 kl. 12-15 Koivutupa i Björkhagen (Mårdgatan 6, Karleby)

  • Allmänt digistöd
  • Soites digitala tjänster presenteras
  • Information om att uträtta ärenden å en annan persons vägnar
  • En föreläsning för allmänheten om Hälsobyns tjänster och digitala vårdvägar kl. 12.30-13.30

Tors 23.5 kl. 12.30-13.30 via Teams

  • Du kan delta i föreläsningen för allmänheten som ordnas vid Koivutupa om Hälsobyns tjänster och digitala vårdvägar också på distans via Teams. Du kan delta via denna länk Anslut dig till diskussionen (microsoft.com)

Tillställningarna som ordnas under Veckan för digital kompetens ingår i delprojektet Asukkaiden digituki ja ennaltaehkäisy (Digistöd för invånarna och förebyggande verksamhet) inom Mellersta Österbottens projekt Hållbar tillväxt.

Ta en titt också på dessa