Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Diskussionsmöten för invånare i Karleby

april 16 @ 17:00 - 19:00

Mellersta Österbottens välfärdsområde Soite anordnar under våren diskussionsmöten angående förnyelsen av servicesystemet. Mötena är öppna för alla invånare och intressegrupper och anordnas i olika delar av landskapet.

I Soite har man utarbetat programmet Soite 2030, i vilket man preciserar hur riktlinjerna i välfärdsområdets strategi, social- och hälsovårdens servicestrategi och i beslutet om räddningens servicenivå genomförs i vardagen. Soite 2030-programmet medför förändringar i Soites servicestruktur.

Målet med förnyelsen av servicestrukturen i Soite 2030-programmet är att skapa en servicestruktur i Mellersta Österbottens välfärdsområde där tyngdpunkten förflyttas från tyngre service till lättare service som ordnas med låg tröskel. Målet är att fullskaligt utnyttja de möjligheter distans- och digitala tjänster erbjuder och att göra mobila tjänster till en del av vardagsarbetet.

Diskussionsmötena relaterade till Soite 2030-programmet för invånare och intressegrupper anordnas i Karleby tis 16.4. kl. 17-19 i MÖCS auditorium + streaming (administrationsbyggnaden, Mariegatan 16-20).

Det är möjligt att följa Karlebys möten på distans via länken nedan:

https://tallennus.telia.fi/live/iRyspCFvWuu00Wsd

Ni är varmt välkomna!

Details

Date:
april 16
Time:
17:00 - 19:00
Event Category:
Event Tags:
,

Annan

Kieli
Ruotsi

Venue

Keskussairaalan auditorio
Mariankatu 16-20
Kokkola, 67200
+ Google Map