Flytta dig till innehållet
Mellersta Österbottens välfärdsområde
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Klart vi kan-dag

1.11.2023 @ 09:00 - 14:00

Mellersta Österbottens välfärdsområde Soite anordnar i samarbete med regionens organisationer och Karleby stad en Klart vi kan-dag i Mellersta Österbottens sjukhus huvudkorridor 1.11.2023. Syftet med Klart vi kan-dagen är att öka medvetenheten om aktiviteter och tjänster som främjar välfärd och hälsa, samt om det stöd som erbjuds av organisationer i området.

Att främja välfärd och hälsa är en av Soites centrala uppgifter. ”Klart vi kan” är Soites värdelöfte till invånarna i området och till Soites yrkesanställda. Det är ett mål och en inställning som vi strävar efter tillsammans på olika sätt. Att anordna Klart vi kan-dagen är ett sätt med vilket vi strävar efter att öka välfärden och hälsan för invånarna i området. Målet är att i framtiden anordna Klart vi kan-dagar i varje kommun i området.

Den första Klart vi kan-dagen arrangeras i Mellersta Österbottens centralsjukhus huvudkorridor onsdagen 1.11.2023 i samarbete med Karleby stad, OLKA-verksamheten, projektet Föreningskliniken och organisationer i området. Organisationer deltar i dagen med sitt tema Yhdistysextriimi.

På evenemanget ges en mångsidig presentation av tjänster som erbjuds av Soite. Föreningar och organisationer kommer att presentera sin egen verksamhet och Karleby stads representanter berättar om motionsrådgivningstjänster. I arbetet med att främja välbefinnande och hälsa betonas nätverksliknade, partnerskapsbaserat samarbete – Klart vi kan-dagen är ett bra exempel på detta!

Evenemangets förmiddag (9–11) är riktad till social- och hälsovårdsstuderande. Eftermiddagen (12–14) riktar sig till områdets invånare. I centralsjukhusets huvudkorridor finns presentationsställen för aktörerna, som man fritt kan gå runt och besöka. Vi bjuder också på kaffe med sött tilltugg.

Varmt välkomna!

Venue

Keskussairaala
Mariankatu 16-20
Kokkola, 67200
+ Google Map
Phone
068264355